Telefon
Mobil Menü

GRS Sertifikası Kapsamı Nedir?

Geri dönüştürülmüş olan içeriklerin, sosyal ve çevresel uygulamaların standardını belirleyen GRS sertifikası kapsamı nedir? Gözetim zincirinin, kimyasal uygulamaların üçüncü taraf sertifikasyonuna yönelik olan gereklilikleri belirleyen GRS, uluslararası bir ürün standardıdır. Hem nihai hem de ara ürünlerin geri dönüştürülmesinde kimyasal, sosyal ve çevresel uygulamaların doğrulanması noktasında şirketlerin ihtiyacını karşılamak için tasarlanmıştır. Geri dönüştürülmüş olan ürün ve malzemelere dayalı olarak tasarlanan bu standart kapsamında sertifikaya ihtiyaç duyulur ve kullanılır.

GRS Sertifikası alınması ve devamlılığının sağlanması firmalar için son derece gerekli olmakla birlikte birçok avantajı da beraberinde getirmektedir. Üretimlerinizde geri dönüştürülmüş malzeme kullanıyorsanız GRS Belgesi alabilmek için web sitemizin iletişim bölümünden bize ulaşabilirsiniz.


GRS Sertifikası Neyi Amaçlar?


Başta tekstil olmak üzere geri dönüştürülmüş materyal kullanılan tüm endüstrilerde geri dönüşüm faaliyetlerinin doğrulanmasını, izlenmesini sağlar. Bu sayede geri dönüşümün çevre ve canlı sağlığına zarar vermesinin önüne geçilir ya da kabul edilebilir seviyelerde kalmasını amaçlar. Firmalar GRS Sertifikası ile geri dönüşüm sürecinde ve üretimde kullandıkları geri dönüştürülmüş malzemelerde çevreye ve canlı sağlığına zarar verici unsurlar bulunmadığını kanıtlamış olurlar. Böylelikle tüketici gözünde firmalara ve ürünlerine karşı güven tesis edilmiş olur. Üretimlerinde geri dönüştürülmüş ürün kullanan firmalar ve geri dönüştürülmüş malzeme ticareti yapan tüm kuruluşlar GRS Etiketi sahibi olabilirler. Uzun süredir GRS Etiketi ve sertifikasyon işlemleri yapan Tam Çözüm’ den profesyonel destek alarak sizde kolaylıkla GRS Sertifikası sahibi olabilirsiniz. GRS Sertifikası ile ilgili danışmanlık hizmeti almak için web sitemizde yer alan iletişim numarası, whatsapp hattı veya kurumsal instagram hesabı üzerinden bize kolaylıkla ulaşabilirsiniz.


GRS Sertifikası İçeriği


Kuruluşların geri dönüşüm faaliyetlerini GRS standartları dâhilinde gerçekleştirdiğini, tüm sürecin doğrulanarak izlendiğini ispatlayar nitelikte olan GRS Sertifikası, firmalara birçok avantajlar sağlar. Geri dönüşümün sorunsuz ve de sağlıklı şekilde işlemesi, ürünlerin tüketici için güvenilir olduğunun anlaşılması açısından GRS Sertifikası büyük önem taşımaktadır. GRS şartlarını sağlayan ve değerlendirilme sürecinden başarı ile geçen firmalar, sertifika almaya hak kazanırlar. GRS sertifikası kapsamı nedir? sorusu ile ilgili daha detaylı bilgi ve danışmanlık hizmeti almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Tam Çözüm Danışmanlık ve Belgelendirme, GRS sertifikasyon süreçleriyle alakalı deneyimli ve uzman ekibiyle kesintisiz iletişim, sınırsız müşteri memnuniyeti ilkeleriyle sorunsuz bir belgelendirme hizmeti sunmaktadır.

 

 

 

 

İlginizi Çekebilecek Diğer Bloglar
  • FDA Kaydı Gerektiren Ürün Grupları
    Gıda ve ilaç sektöründe üretim yapıyorsanız, yurtdışına açılmak ve daha geniş kitlelere ulaşmak istiyorsanız, FDA Kaydı ve Belgesi zaruri şartlar arasında almaktadır.
  • SID Numarası Nedir?
    ABD Pazarına girmek oldukça kolaydır. Ancak bazı şart ve standartların yerine getirilmesi önemlidir. Öncelikli olarak FCE kaydı oluşturulması gerekir. Ardından verilen SID numarası ile FDA?ya dosya kaydınızı yapabilirsiniz.
  • FDA Onay Belgesi
    FDA onay belgesi, ürünlerin pazarlama ve satış sürecinde önemli bir rol oynar. Tüketiciler, FDA Belgesi olan ürünlere güven duyar.
Whatsapp
Instagram